Dreamfire malmist pott kaanega 1L

,

    24.30 

    Availability: Laos

    Tootekood: 15621 Kategooriad: , Sildid: ,

    Kirjeldus

    Dreamfire® malmist pott kaanega 1L. Sobib ideaalselt kastme valmistamiseks.

    Võib kasutada grillil, gaasi-, keraamilisel- , elektri- , halogeen- , puu -ja induktsioonpliidil. Diameeter 18cm. Mahutavus: 1L.

    Kasutusjuhised:
    Malmnõude kasutamine:

    Malmnõud on meie enda lemmikud tänu sellele, et nad on eluaegne investeering. Malm sobib nii ahju, pliidile (ka induktsioonpliidile) kui ka grillile paremini kui nt klaasnõud. Kui klaasist ning keraamikast potid-pannid-vormid taluvad kuni 250°C kuumust, siis malmnõu talub kuni 600°C. Kuna malm jahtub aeglaselt, siis sobivad malmnõud juba valmis tehtud toidu soojas hoidmiseks ideaalselt. Kuna malmnõu jaotab temperatuuri ühtlaselt, siis on ka toidu põhjakõrvetamine mõnevõrra raskem.

    Kuna malmnõud ei ole siiski nii laialt levinud, siis paneme kirja mõned tüüpilisemad kasutamisega seotud küsimused.

    Esimene levinud müüt on, et malmnõusid ei või kunagi pesta pesuvahenditega. Õnneks olukord nii hull ei ole – natukene pesuvahendit ei tee malmile kahju, kuid liiale ei tasu sellega minna. Meie soovitame väga musta malmnõu puhul kasutada öko pesuvahendeid, mis ei riku malmi kaitsvat õlikihti. Samuti võib malmi külge nakkunud toidujäätmeid hõõruda soolaga. Üldiselt tasub malmi puhastada majapidamispaberiga või vee all loputades.

    Me soovitame malmil enne puhastamist mõnevõrra maha jahtuda kuna malm võib järsu temperatuuri muutumise tõttu puruneda. Seda tasub meeles hoida ka toidu valmistamisel – kuumale potile ei tohiks sisse panna külma vedelikku.

    Malmi hooldamine: On tõsi, et malm tahab aegajalt hoolitsust. Kui pärast pesu näete et malmnõu on kuiv, siis hõõruge seda väikse koguse sooja õli või rasvaga. Hästi hoitud malmnõu on õrnalt läikiv, kuid ei ole õline. Kui see jääb tegemata, siis on oht et pärast pikemat seismist läheb malmnõu rooste.

    Kui malmnõu siiski läheb rooste, siis tuleb ta puhtaks küürida ning uuesti õli või rasvaga (nt searasv) sissetöödelda.

    Malmnõud tuleb enne küpsetamist alati kuumutada. Paari veetilga abil saab temperatuuri sobivust katsetada – kui vesi hüplema ja särisema hakkab, on kuumus piisav ja nõu kasutusvalmis.Kui vesi aga koheselt aurustub, on temperatuur liiga kõrge ja kuumust tuleks vähendada, et malmnõu parajalt maha jahtuks.

    Mida vältida:
    – Toitu ei tohiks jätta malmnõusse pikaks ajaks. Eriti happelist toitu.
    – Malmi ei tohi hoiustada niiskena, et nõu ei läheks rooste
    – Külma vee valamist sooja malmnõusse

    Grillitarvikud, tootekood: 15621

    Lisainfo

    Tootja:

    Shopping Cart
    Dreamfire malmist pott kaanega 1LDreamfire malmist pott kaanega 1L
    24.30 

    Availability: Laos

    Scroll to Top

    Tootepäring

    Palun täida väljad.
    Toote nimetus ja URL lisatakse automaatselt päringule.