• Middleby Outdoorile kuuluv kabamärk CharGriller, kuhu gruppi kuuluvad ka Kamado Joe ja Masterbuilt
• Küpsetuspindala kokku: 1012 ruuttolli ehk 6529 cm2 (üks küpsetus tasapind)
• Sobib nii kõrgel kui ka madalal kuumusel grillimiseks
• Terasest teemantvõrgust tugevad grillrestid
• Topelthoovad restide tõstmiseks
• Suured/tugevad metallrattad, vastupidav ahju konstruktsioon
• Tööriistakonksud, tugev alumine riiul, tugev esiriiul
• Pulbervärvitud viimistlus
• Soovitame valida grilliostu koos grilli kokkupanemise teenusega, siis endal lihtsam
GRILLI SISSETÖÖTAMINE ENNE ESIMEST KASUTAMIST
TÄHTIS: Grill tuleb esimesel kasutuskorral maitsestada seest poolt toiduõliga, et kaitsta paneele ja värvi ning pikendada grilli pikaealisust.
• Katke KÕIK SISEPINNAD (sh grillid, restid ja grilli trumli sisepinnad) kergelt taimeõliga (taimeõli sprei on kõige lihtsam, aga ärge kasutage seda kuumade süte või tule läheduses).
• Laduge grillsüsi püramiidiks tule restile. Asetage söed alati tule resti peale, mitte otse grilli põhja.
• Kui söed on halliks muutunud, ajage need laiali, asetage küpsetusrestid tagasi, sulgege kaas ja kuumutage umbes 120°C juures kaks tundi.
• Eemaldage restid grillikinnastega, laske neil jahtuda, katke uuesti õliga ja pange need tagasi grillile umbes 95°C juures kaheks tunniks.
• Katke ka grilli välispind (kui see on veel soe) kergelt taimeõliga — see pikendab viimistluse eluiga, sarnaselt autovaha kasutamisele. Nüüd on grill kasutamiseks valmis.
• MÄRKUS: Grill võib selle protsessi ajal ja ka mitme järgmise kasutuskorra jooksul õli tilkuda. See on normaalne.
ÄRGE KUNAGI ÜLETAGE TEMPERATUURI 200°C kuna see võib kahjustada viimistlust ja soodustada rooste teket. Värv ei ole kaetud garantiiga. See seade st. grillahi ei ole rooste vastu garanteeritud.
Grillid, tootekood: 8125